Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Jabber users Jabber CZ & SK - podpora uživatelů
Ztráta hesla
Iban@jabbim.cz (Guest) #1
No profile available.
Link to this post
Subject: Ztráta hesla
Dobrý den,

potřeboval bych získat heslo, které jsem ztratil po poškození mého počítače. Chtěl bych požádat některého z administrátorů projektu, jestli by mi prosím nezaslal heslo, které mám nyní, nebo vytvořil jiné a zaslal jej na e-mail, který je v systému.
Sef #2
Member since Sep 2005 · 40 posts
Group memberships: Členové
Show profile · Link to this post
Tak heslo poslano.
otec@jabbim.cz (Guest) #3
No profile available.
Link to this post
Subject: Zabudnute heslo
Quote by Sef on 2008-02-24, 13:49:
Tak heslo poslano.

Potreboval by som to iste ak by to bolo mozne. V systeme by mala byt tusim adresa potocky.miroslav@gmail.com ak je tam zadana ina adresa prosim poslat tam a napisat ktora to je. Dakujem :)
Flora #4
Member since Jan 2010 · 1 post
Subject: flora@jabbim.cz - ztráta hesla
Chtěl bych poprosit o zaslání hesla pro účet flora@jabbim.cz na e-mail honzaflorian(zavináč)gmail.com (snad je to ten uvedený v profilu, pokud ne, tak honzaflorian(zavináč)seznam.cz). Díky moc...
This post was edited on 2010-02-06, 11:48 by Flora.
zenek (Administrator) #5
Member since Nov 2005 · 503 posts · Location: Bohumín
Group memberships: Administrátoři, Členové
Doporučuji použít formulář pro hlášení závad na webu Jabbim.cz, tak jak se doporučuje v často kladených otázkách: http://www.jabbim.cz/support-fault.html
Stop Skype Plague
a.i.ghost #6
Member since Jul 2010 · 1 post
Subject: formular pro hlaseni zavad
Zdravim, jak bylo doporuceno, vyuzil jsem formular a vyplnil udaje dle FAQ, nicmene mi stale nic neprislo.
Na jabberu zatim mam jediny kontakt, ale registrovat si kvuli ztrate hesla novy ucet nehodlam...

Jaka je obvykla reakcni doba na podobna hlaseni?
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 1.6.4, © 2003-7 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-07, 18:15:36 (UTC +02:00)