Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Jabber users Jabber CZ & SK - podpora uživatelů
Taxator
Vlákno o chybách a nápadech nových funkcí
Page:  1  2  next 
Lolek #1
Member since Jul 2006 · 158 posts · Location: Frýdek-Místek
Group memberships: Členové
Show profile · Link to this post
Subject: Ad-Hoc taxator
Toto vlákno se bude zabývat hlášením chyb a nápadů pro vylepšení robota taxatora, známého pod JID netlabbot@njs.netlab.cz . Jak si už někteří všimli tento robot nabízí příkazy Ad-hoc, které umožňují obsluhovat tohoto robota pomocí formuláře přímo ve vašem klientu. Zda toto umí zaké váše verze klienta a informaci jak se tato služba volá se dozvíte na http://www.jabber.cz/wiki/Ad-Hoc_Commands
VladaD #2
Member since Jun 2007 · 2 posts
Ahoj,
nevím jestli není chyba u mě, ale u vyhledávání MHD spojení mi nefungovala možnost "zítra". Vyhledával jsem spojení dnes v pátek na zítřek, ale stejně mi to našlo spojení pro pracovní den. Jinak to je super.
Lolek #3
Ano, zejmě tam je nejaká chyba, opravím to až si na to najdu alepoň chvilku. Prozatím můžete klidně napsat "zítra" nebo "zitra" přímo do políčka datum, toto by se mělo ujmout :-)
Lolek #4
Opraveno (snad :o)) + měl by si nyní pamatovat také poslední hledané spojení (město,stanice a počet přestupů). Doufám, že to ještě více zpříjemní používání ;-)
Lolek #5
Novinky Přidána podpora pro slovensky kalendář (příkaz !svatek), funguje stejně jako defaultní český kalendář, stačí na konci přidat "sk" např !svatek sk pro dnešní svátek (brzy bude přidána podpora pro polské svátky s "pl").
Byl požadavek nechat si zasílat denně svátek z více kalendářů, tato vlastnost by měla být rovněž přidána (viz adhoc formulář).
Pokud jste používali svn verzi Gajimu, možná vám adhoc příkazy hlásily chybu se session, tato chyba je opravena.
Přidána koule, která vám odpoví na vaše otázky, dopravní informace/radary a plno dalších minivěcí, kterých si stejně asi nevšimnete :o)
Pokud máte nějaký nápad co byste rádi klidně napiště, možná se na Vás dostane čas, pokud by jste chtěli pomoct na vývoji tak mi napište :o)
This post was edited on 2008-03-12, 09:52 by Lolek.
LuciusMare #6
Member since May 2009 · 3 posts
Vyhledávání na wikipedii pomocí
!wiki
a přesunutí stávajícího příkazu vyhledáváajícího pouze jabber wiki na
!jwiki
nebo tak něco :)
Lolek #7
hmm, proč ne, ale přejmenovávat zaběhnutý příkaz není rozumné, takže !wiki rozhodně zůstane pro jabber wiki ;-)
zenek (Administrator) #8
Member since Nov 2005 · 503 posts · Location: Bohumín
Group memberships: Administrátoři, Členové
!wp je vcelku zaběhnutá zkratka pro wikipedii...
Stop Skype Plague
LuciusMare #9
Member since May 2009 · 3 posts
U taxatora mi strasne chybi moznost posilat vypis prikazu nekomu na pm,zvlaste pri zaucovani novacku,porad psat "rekni taxatorovi" je unavne.Myslim ze jeden bot to umel nejak takhle:

!prikaz > JID

A aby se zamezilo spamu,musel by to uzivatel nejak potvrdit,treba by musel mit taxatora autorizovaneho,nebo nejak tak.
edit:nebo z druhe strany,rict taxatorovi ze uz nechce dostavat zpravy od nej.
edit: a ma gramaticku chybu "proste SEM to nenasel." radsi "A nic.Prostě jsem to nenašel." protoze takhle to desi seriozni novacky :P
Lolek #10
Chybu samozřejmě opravím. Co se týče toho "přeposílání výsptupu" nebo vstupu či co myslíš, tak to rozhodně neplánuji, je to funkce, kterou by využilo mizivé procento uživatelů, kevšemu by si musle za každým příkazem napsat jid což je už lepší napsat onu frázi ať to napíší taxíkovi. Mě by to přidělalo práci, kterou raději vynaložím na napsání nové funcke,příkazu.
Prostě v tom nevidím žádné výhody spíše bych další nevýhody ještě přidával...
Pro zaučování je myslím lepší poslat odkaz na jabber wiki: http://www.jabber.cz/wiki/Taxator
Lolek #11
Opraven příkaz !google (!gg) + přidán nový příkaz !wp pro vyhledávání odkazů na wikipedia.org.
posejdon #12
Member since Nov 2009 · 3 posts
Subject: poloha vlaku
Ahoj, vsiml jsem si, ze se prestala u vlaku vypisovat aktualni poloha se spozdenim, je to nedopatreni nebo ztizena komunikace se zdrojem informaci (treba agresivni captcha ci pripadne bloknuti ip, jak tomu bylo svyho casu u babitronu)?
Lolek #13
Večer se to pokusím opravit, díky za info.
Lolek #14
In reply to post #12
Tak jsem na to koukal a funguje to i bez mého zásahu, takže nejspíše tam kde ti ti nehlásilo to nehlásilo ani v jejich systému... tedy mohl jet vlak výloukou nebo jen porucha, nebo jen není v jejich systému :o)
posejdon #15
Member since Nov 2009 · 3 posts
Subject: zamrzi
Tak to zamrzi, ze se to nedari zreprodukovat...

na netlabbot@njsnetlab.cz jsem zadal,

!vlak strelice*brno*9:40

coz by melo vratit 2 vlaky (od Hrusovan a od Jihlavy), ktere byly 100% uz na ceste a pres vyhledani polohy vlaku na strankach cd to vlak naslo i na babitonu informace jsou, nicmene bot se polohou nepochlubil
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  1  2  next 
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 1.6.4, © 2003-7 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-07, 18:12:11 (UTC +02:00)