Subject: usnadnění přechodu z ICQ na jabber
Jak je tabulka na http://icq.xmpp.cz/ tak místo tabulky udělat databázi a dát to viditělně! na úvodní stránku a zakládat nové jabberové účty ve formátu podobném tomuto:) : xxx-xxx-xxx(původní číslo ICQ)@icq.cz pro lidi kteří migrují z ICQ
Jinak mám mirandu a v ní jak jabber tak ICQ (ne jako transport ale samostatně) a ICQ (aol) mě teď dost nasralo, páč nevidim kvůli změnám protokolu kdo je online
(
Jinak ten jabber by už taky mohl konečně dodělat podporu hlasu a přidat podporu videa , sdílení souborů a přímí doručování zpráv (aby všechno nemuselo lést přes servery) a mít jednoho oficíálního kvalitního klienta ve verzích pro všechny rozšířené platformy
Chce to spojit výhody P2P i serveru..
Jinak mám mirandu a v ní jak jabber tak ICQ (ne jako transport ale samostatně) a ICQ (aol) mě teď dost nasralo, páč nevidim kvůli změnám protokolu kdo je online
(Jinak ten jabber by už taky mohl konečně dodělat podporu hlasu a přidat podporu videa , sdílení souborů a přímí doručování zpráv (aby všechno nemuselo lést přes servery) a mít jednoho oficíálního kvalitního klienta ve verzích pro všechny rozšířené platformy
Chce to spojit výhody P2P i serveru..

nekromant
Link to this post
Show profile
Existuje neuvěřitelné množství problémů, které by taková implementace musela řešit. Ne, pro bezpečnost tu máme encrypted sessions případně PGP podepisování, tohle smysl nemá a taky to nikdo nedělá. Nikdo normální nepíše tak rychle, aby na jakékoliv moderní lince (včetně vytáčeného připojení) se projevila nedostatečná kapacita linky kvůli zprávám.