Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Jabber users Jabber CZ & SK - Mobily
Mobilni Jabber klient s rozsirenymi statusy
BladeBrown (Guest) #1
No profile available.
Link to this post
Subject: Mobilni Jabber klient s rozsirenymi statusy
Ahoj, chtel bych se zeptat, zda nekdo nevi o Mobilnim JAVA klienntu s podporou jabberu, kde by fungoval nastaveni a zobrazovani rozsireneho statusu (treba - prace, TV, obed...) , jak je to treba v QIPu nebo ICQ6.
A dale by me zajimala jeste indikace, ze dotycny pise.
Nejvic mi vyhovuje zatim BomBus Mod, ale tyto "vychytavky" jsem tam bohuzel nikde nenasel.
Diky za odpoved
spike411 #2
Member since Jan 2006 · 145 posts · Location: Praha
Group memberships: Členové
Show profile · Link to this post
Obojí Bombus(Mod) podporuje. Pokud ti to nefunguje s ICQ kontakty, použij jiný ICQ transport (např. Jabbim VIP ICQ transport icq.jabbim.cz), nebo nativního ICQ klienta, tedy Jimm.
BladeBrown (Guest) #3
No profile available.
Link to this post
2 Spike411
Dik za odpoved, muzes mi prosim poradit kde se to da v tom Bombusu zapnout ?
Premyslel sem, ze si zaplatim  VIP ICQ transport  na rok, ale nejdriv to musim vyzkouset.
Pouzivam tento mod - konstrukter : http://bombusmod.net.ru/c/
Mohl by jsi mi pls poradit s nastavenim.
Me ICQ: 108853117
Diky
spike411 #4
Member since Jan 2006 · 145 posts · Location: Praha
Group memberships: Členové
Show profile · Link to this post
Nastavení statusu v Bombusu provedeš při jeho výběru, tedy menu More > Status > (vybrat některý status, například Online) > More > Edit > vyplnit Message.

Nastavení indikace psaní se provede v More > Tools > Options > zaškrtnout "Composing events", případně "Delivery events" (v nejnovějších buildech).

VIP služby Jabbim můžeš vyzkoušet po dobu 14 dnů zcela zdarma.

Na ICQ ti neporadím, bo ICQ nepoužívám. :p
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 1.6.4, © 2003-7 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-04, 16:16:52 (UTC +02:00)