Subject: Jaký je ideální mobil na jabber
nafasoval jsem telefon Nokia 6021 a narážím u něj na stále více problémů a žádný jabber soft se mi nepodařilo rozchodit(ani nainstalovat).
Proto bych to chtěl vyřešit jinak, hledám telefon na kterém jabber valí bezkonkurenčně, uvítám vaše názory, obvláště těch kteří měli možnost otestovat více kombinací mobil+soft.
Proto bych to chtěl vyřešit jinak, hledám telefon na kterém jabber valí bezkonkurenčně, uvítám vaše názory, obvláště těch kteří měli možnost otestovat více kombinací mobil+soft.

palb
Link to this post
Show profile
Rozdíl je jednoduše v tom, že pocket PC se ovládá dotykovou obrazovkou a smartphone mobilovou klávesnicí. A programy jsou zcela nekompatibilní - buď nejdou nainstalovat, nebo jsou to archivy bez instalace a po spuštění nejdou ovládat, to je tento případ. U většiny programů pro windows mobile bývají dostupné verze pro pocket PC i pro smartphone (pro vývojáře to není moc práce navíc), ale bombus-ng mezi ně bohužel nepatří. Asi si myslí, že každý smartphone má přece javu a bombus-ng tedy není třeba... Je to aspoň můj názor.