Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Jabber users Jabber CZ & SK - podpora uživatelů
Jabber Disk
Díky moc za tuhle funkci
Page:  1  2  3  4  5  6  7  next 
huncut #1
Member since Feb 2006 · 20 posts
Group memberships: Členové
Show profile · Link to this post
Subject: Jabber Disk
Díky moc za Jabber Disk, je to parádní věc. Občas potřebuju někomu poslat nějaké soubory, třeba fotky a nechci zahlcovat emailové schránky a tohle je ideální! :-) Pokud by byla možnost zaplatit si trochu větší prostor, jdu rozhodně do toho :)
Díky.
pinky (Administrator) #2
Member since Mar 2003 · 1046 posts
Group memberships: Administrátoři, Členové
Quote by huncut:
Díky moc za Jabber Disk, je to parádní věc. Občas potřebuju někomu poslat nějaké soubory, třeba fotky a nechci zahlcovat emailové schránky a tohle je ideální! :-) Pokud by byla možnost zaplatit si trochu větší prostor, jdu rozhodně do toho :)
Díky.

Ta moznost tu bude, mozna i vice nez 100MB, ja jsem si cvicne aktivoval 500MB a funguje to skvele, hehe :-)
Pinky, member of Jabbim.cz Team
[Image: http://hidentity.org/hid/CZ556289.gif]
aj_rade (Guest) #3
No profile available.
Link to this post
Zdravim,

tak mne to bohuzel nejak nejede.Registroval sem si service, to je ok. Pridal si aj kontakt public, prikazy v nem mi fugnuji dobre, jen to odeslani souboru nejede.
Pouzivam JAJC klient a nejde to ani pres bytestream ani perr-to-peer.

Rada

PS: nemam verejnou IP
Marek (Guest) #4
No profile available.
Link to this post
Subject: Filetransfer proxy
Quote by aj_rade:
Zdravim,

tak mne to bohuzel nejak nejede.Registroval sem si service, to je ok. Pridal si aj kontakt public, prikazy v nem mi fugnuji dobre, jen to odeslani souboru nejede.
Pouzivam JAJC klient a nejde to ani pres bytestream ani perr-to-peer.

Rada

PS: nemam verejnou IP

pokud nemas verejnou IP musis pouzit http://www.jabber.cz/wiki/Filetransfer_proxy , jinak ti to pochopitelne nepujde
aj_rade (Guest) #5
No profile available.
Link to this post
Tak uz je mi to jasne...to v JAJCu neni tahle polozka :(
Kterej port je treba presmerovat na routeru? Mam moznost se dostat na router za verejnou IPinou
pinky (Administrator) #6
Quote by aj_rade:
Kterej port je treba presmerovat na routeru? Mam moznost se dostat na router za verejnou IPinou

7777 na masinu proxy.netlab.cz
zenek (Administrator) #7
Member since Nov 2005 · 503 posts · Location: Bohumín
Quote by pinky on 2006-04-11, 21:47:
Quote by aj_rade:

Pinky: Určitě je to. co chtěl?

aj_rade: Zkus 8010, aspoň Psi má tenhle port defaultně nastavený pro filetransfer. Ale nevím, jestli k tomu náhodou není nutné mít i vyplňenou položku external IP (to je volba v Psi)
Stop Skype Plague
pinky (Administrator) #8
Quote by zenek:
Quote by aj_rade:

Pinky: Určitě je to. co chtěl?

aj_rade: Zkus 8010, aspoň Psi má tenhle port defaultně nastavený pro filetransfer. Ale nevím, jestli k tomu náhodou není nutné mít i vyplňenou položku external IP (to je volba v Psi)

pokud si na fw povoli port 7777 na masinu proxy.netlab.cz, urcite mu to pujde, navic je to mensi riziko, nez si namapovat port 8010 na lokalni masinu a tim nejakym zpusobem pustit lidi do lokalni site, ale pujde to taky, to je pravda.
scrool #9
Member since Jan 2006 · 2 posts
In reply to post #6
Quote by aj_rade:

Na FW je treba povoliť odchádzajúce či prichádzajúce spojenie na ten host a port?
pinky (Administrator) #10
Quote by scrool:
Quote by aj_rade:

Na FW je treba povoliť odchádzajúce či prichádzajúce spojenie na ten host a port?

Tak mi zenek pripomel, ze na zacatku threadu je uvedeno, ze klientem je JAJC, ktery nema podporu filetransfer proxy. Pro podporu proxy je treba povolit na fw odchozi provoz na port 7777 a masinu proxy.netlab.cz (samozrejme zanatovat za verejnou IP). V pripade jajcu je treba presmerovat na fw port smerem dovnitr primo na lokalni masinu, tento port je treba u psi default 8010 ale v pripade JAJCu nutno overit.
huncut #11
Member since Feb 2006 · 20 posts
Ahoj,
mam trosku problemek s Jabber Public diskem :-/ ls vypise, ze tam nemam zadny soubor, du vsak ukazuje obsazeno 3,7MB. Pravdepodobne se nejak spatne smazal posledne vlozeny soubor :-( Nevim co s tim, muzete mi nejak pomoci? Neexistuje treba nejaky prikaz "format" :-))

Dik moc.

PS: uz aby byla moznost vetsiho prostoru, moc by se mi to hodilo. Nedavno jsem pres disk rozesilal kamaradum jejich fotky a bylo to uplne skvele :)
Marex (Guest) #12
No profile available.
Link to this post
Subject: nefunguje mazani
taky uz mam volnych asi jenom 500kB a to i kdyz jsem to radne promazal ... jsem si jisty, ze ty soubory co tam mam nemaj 4,5MB ... proste nahrani souboru jde ale mazani ho jenom odstrani ze seznamu ale misto zustane stejne ... jako by se nesmazal, ale byl nejak neviditelny nebo co.
devyx #13
Member since May 2006 · 1 post
Subject: problem s mazanim
Jabber disk je skvely napad, ale mam problem s tim ze jsem smazal data,leč místo po nich se mi nevrátilo - takze mam prazdny disk a 4.5MB zaplneno daty.
spike411 #14
Member since Jan 2006 · 145 posts · Location: Praha
Ten samý problém... ^_^;
hrubis (Guest) #15
No profile available.
Link to this post
Subject: chybka
Je to super služba, bohužel se zdá, že se po smazání souboru nenastaví opět správná kvóta pro uživatele. Šlo by s tím něco udělat?
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  1  2  3  4  5  6  7  next 
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 1.6.4, © 2003-7 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-07, 18:17:44 (UTC +02:00)