Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Jabber users Jabber CZ & SK - Mobily
Klient pro symbian
Page:  1  2  next 
Jarek72 (Guest) #1
No profile available.
Link to this post
Subject: Klient pro symbian
Chci si koupit telefon se symbianem a zajimalo by me zda je nejakej fungncni jabber klient kde se da prihlastit s NJS uctem.
Jarek72 (Guest) #2
No profile available.
Link to this post
pokud porad nekdo hleda na sym. nejaky jabber klienta tak jsou dve moznosti IM+ docela dobrej ale trosku vetsi prenos nez zatim v myh ocich nejlepsi sice java ale kvalitni klient BOMBUS. Na me N6600 funguje paradne a hlavne prenosy jsou maly. Jedina vec ze nevibruje ale to je problem te nokie ze neumi vibrace v jave.
P.S. na SX1 bohuzel pisou ze BOMBUS nejde.

BOMBUS - http://bombus.jrudevels.org/
***** (Guest) #3
No profile available.
Link to this post
Quote by Jarek72 on 2005-11-18, 18:11:
pokud porad nekdo hleda na sym. nejaky jabber klienta tak jsou dve moznosti IM+ docela dobrej ale trosku vetsi prenos nez zatim v myh ocich nejlepsi sice java ale kvalitni klient BOMBUS. Na me N6600 funguje paradne a hlavne prenosy jsou maly. Jedina vec ze nevibruje ale to je problem te nokie ze neumi vibrace v jave.
P.S. na SX1 bohuzel pisou ze BOMBUS nejde.

BOMBUS - http://bombus.jrudevels.org/

Na SX1 bohužel nepojede žádný jabber klient.Je to takový Nokiácko Siemensácký paskvil,který nepodporuje RAW socket připojení.
huncut #4
Member since Feb 2006 · 20 posts
Group memberships: Členové
Show profile · Link to this post
IM+ na SX1 funguje.
SirWolf #5
Member since May 2006 · 21 posts · Location: Brno
Na SX1 akorát nejede Java MIDP2, tzn. pokud najdete IM klienta pod Symbianem, bude vše OK. IM klienty pod Javou potřebují právě to MIDP2.
www.wpmp.vyrobce.cz - Wolf's Profi Miranda-Pack
Pihhan #6
User title: Linuxák
Member since Apr 2003 · 262 posts · Location: Předklášteří
mno, existuje i hrstka pro MIDP1, takove staricke rozhrani. Nevim jestli to ma SX1, postarsi cernobile mobily s javou muzou mit dost casto jeste tu starsi verzi. Treba muj Siemens MT50 nema verzi 2, ale jede v nem par klientu jako mercury IM, mobber aj. Akorat se mi trochu rozpada spojeni.

Ale podle reakci tady pravdepodobne ten telefon neumi ani pripojeni pres starsi verzi. Takze asi fakt spis nativni symbian aplikaci, pokud to jde, asi by to bylo lepsi.
SirWolf #7
Member since May 2006 · 21 posts · Location: Brno
Quote by Pihhan on 2006-05-25, 12:26:
mno, existuje i hrstka pro MIDP1, takove staricke rozhrani. Nevim jestli to ma SX1, postarsi cernobile mobily s javou muzou mit dost casto jeste tu starsi verzi. Treba muj Siemens MT50 nema verzi 2, ale jede v nem par klientu jako mercury IM, mobber aj. Akorat se mi trochu rozpada spojeni.

Ale podle reakci tady pravdepodobne ten telefon neumi ani pripojeni pres starsi verzi. Takze asi fakt spis nativni symbian aplikaci, pokud to jde, asi by to bylo lepsi.

Mam takovej pocit, ze midp1 se dokaze k netu pripojovat jen pres wap, ne?
www.wpmp.vyrobce.cz - Wolf's Profi Miranda-Pack
Pihhan #8
User title: Linuxák
Member since Apr 2003 · 262 posts · Location: Předklášteří
Tak to bude asi fakt jenom pocit, protože na tom telefonu si normálně můžu stahovat programy z inetu přes internetové připojení. Kromě značné nestability spojení funguje i to TCP spojení na jabber.
calixaren #9
Member since Feb 2006 · 43 posts
mam pocit ze ve standardu midp1.0 nejsou raw sockety, nektere telefony (siemens) je umi a nektere (nokia) ne...
zenek (Administrator) #10
Member since Nov 2005 · 503 posts · Location: Bohumín
Group memberships: Administrátoři, Členové
Bombus třeba jede na všech MIDP2 a na MIDP1 barevných Siemensech, z čehož dedukuju, že Siemens má nějaké vlastní rozšíření MIDP1, které sockety umí...

Což teda nic nemění na tom, že SX1 tohle rozšíření možná nepodporuje.
Stop Skype Plague
nigol #11
Member since Mar 2006 · 4 posts
Quote by zenek on 2006-08-01, 03:08:
Což teda nic nemění na tom, že SX1 tohle rozšíření možná nepodporuje.

SX1 je v podstate prevlecena Nokia a protoze vsechny Nokie se Symbianem S60 v 6.1 meli chybu v implementaci raw socketu v Jave, ma tuto chybu i SX1.
dubas (Guest) #12
No profile available.
Link to this post
Subject: SX1 a stICQ
na SX1 mi bezi klient stICQ (symbian) je suprovej a hlavne nenarocnej na data
nigol #13
Member since Mar 2006 · 4 posts
Quote by dubas on 2006-10-16, 23:58:
na SX1 mi bezi klient stICQ (symbian) je suprovej a hlavne nenarocnej na data

Sticq je Jabber klient?
UAA (Guest) #14
No profile available.
Link to this post
Subject: SX1
stICQ neni jabber bohuzel a hodne casto se mi nechce pripojit jinak z5 IM+ na SX1 funguje. Zkousel sem to a fungovalo to. Nevim jak ale jo.
Mr.ferda #15
Member since Oct 2007 · 3 posts · Location: Ostrava
IM+ jsem sveho casu zkousle a jede v pohode. Jen jsem mel problem s prenosem diakritiky. at jsem nastavil co jsem chtel tak  vzdy to v nekterem smeru  text rozsypalo. Je mozne ze dnesni verze uz je OK ale tu nemam. Take uz sem zmenil mobil za NOkia N70.
Přeji  hezký a úspěšný den.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  1  2  next 
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 1.6.4, © 2003-7 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-07, 17:55:45 (UTC +02:00)