Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Jabber users Jabber CZ & SK - podpora uživatelů
Nedaří se přihlásit - údaje správné
martin.developer #1
Member since Jul 2010 · 1 post
Group memberships: Členové
Show profile · Link to this post
Subject: Nedaří se přihlásit - údaje správné
Dobrý den.

Dnes okolo 2:00 jsem normálně byl připojen na Jabbim jako vždy bez problémů.
Nyní se již přes hodinu snažím připojit na svůj účet a vždy dostanu hlášku o špatném hesle, které mám uložený tudíž je úplně stejné jako z 2:00 a heslo jsem neměnil.

Jedná se o účet martin.developer@jabbim.cz.

EDIT: Zde http://live.jabbim.cz/ se normálně přihlásím, ale skrz klienty ne (zkoušel jsem QIP Infium, Trillian, Oficiální Jabbim a Adium na Macu).

Děkuji.
This post was edited on 2010-07-06, 15:22 by martin.developer.
tomp #2
Member since Jul 2010 · 1 post
Mám úplně stejný problém, jen účet mám na doméně jabber.cz. Přestože podle stránek nemají servery výpadky, se svými údaji se nemůžu přihlásit přes žádného klienta. Kromě na Live Jabbim se nepřihlásím nikde.
FreezeIam #3
Member since Dec 2007 · 6 posts
Podle twitteru bude takových lidí asi víc, včetně mě. Taky doména jabber.cz.

Nepomohl ani restart Gajimu, stejně tak se mi nedaří přihlásit přes jiného klienta. Na pátý pokus se mi podařilo připojit přes meebo (předchozí 4 pokusy končily zprávou o špatném hesle).

EDIT (19:00): Opět všechno v pořádku.
This post was edited on 2010-07-06, 20:02 by FreezeIam.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 1.6.4, © 2003-7 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-07, 18:40:29 (UTC +02:00)