Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Jabber users Jabber CZ & SK - podpora uživatelů
Jabber disk - skryté soubory
(chybějící užitečná funkce)
tigmac #1
Member since Jun 2010 · 1 post
Group memberships: Členové
Show profile · Link to this post
Subject: Jabber disk - skryté soubory
V první řadě musím pochválit, funkce Jabber disk je dosti užitečná, používám k občasné výměně souborů, lepší než posílat emailem.

Využívám sice jenom malou část kapacity, i když jsem VIP uživatel, ale jedna věc mi chybí: všechny soubory vystavené jako public lze procházet webovým brouzdátkem, což je něldy nežádoucí, protože ne vše, co chci dát ke stažení před web chci dát všem. Moc by se hodila možnost mít skryté adresáře, na které by nebyl ve webovém rozhraní odklik, tj. bez znalosti URL by se do nich nedalo dostat.

Zkoušel jsem vytvořit skrytou složku (začínající tečkou) což se podařilo, a na takový adresář skutečně není odklik ve webovém rozhraní. Problém je v tom, že server na odkaz odpoví "403 forbidden", což je snad jen záležitost konfigurace webserveru a tím by to mohlo hned fungovat... Soubor umístěný ve skrytém adresáři je možné stáhnout přes kompletní URL, brouzdání adresáře je možné není (viz výše, chyba 403).

Všimnul jsem si, že adresáře mají v URL neco jako entry id 274154576. Ideální by bylo, aby se na skrytý adersář dalo dostat pomocí URL s tímto entry id, získané pomocí příkazu link.
zenek (Administrator) #2
Member since Nov 2005 · 503 posts · Location: Bohumín
Group memberships: Administrátoři, Členové
Pro VIP uživatele by mělo výpisu obsahu adresáře fungovat nahrání prázdného souboru index.html.
Stop Skype Plague
TyroneZwick #3
Member since Feb 2011 · 1 post
Group memberships: Členové
Quote by zenek on 2010-07-04, 14:57:
Pro VIP uživatele by mělo výpisu obsahu adresáře fungovat nahrání prázdného souboru index.html.

In all honesty have you tried to do the truth about six pack abs ? And employ it by using the burn the fat feed the muscle model. You could test eat stop eat additionally, the seo link monster since it is these days first-rate buy backlinks if you find used with the diet solution effectively tinnitus miracle paying attention to course of action.
This post was edited 2 times, last on 2012-01-28, 18:09 by TyroneZwick.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 1.6.4, © 2003-7 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-07, 18:43:39 (UTC +02:00)