Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Jabber users Jabber CZ & SK - podpora uživatelů
Problém s přihlášením přes fb.jabbim.cz
shtepan #1
Member since Aug 2009 · 3 posts
Group memberships: Členové
Show profile · Link to this post
Subject: Problém s přihlášením přes fb.jabbim.cz
Zdravím,
   stejně jako zahraničním uřivatelům mi fb.jabbim.cz hlásí "Incorrect username or password", přestože zadávám správné údaje. Nenašel jsem nikde řešení, proto píšu sem. Děkuju moc za případné rady.
spike411 #2
Member since Jan 2006 · 145 posts · Location: Praha
Nejspíš se jedná o úplně jiný problém, který pravděpodobně zasáhl plošně velkou část uživatelů transportu.

Zkusil bych změnit heslo v registraci transportu a pak jej zase vrátit na původní (správné), případně vyčkat, případně se zastavit v místnosti jabber@conf.netlab.cz a trochu si postěžovat (když to bude aktuální). ;)
spike411 #3
Podle HanzZe byla teprve před pár hodinami chyba odstraněna v pidgin-facebookchat pluginu, který transport používá. Snad ho brzy nasadí i na Jabbim. :)
shtepan #4
OK, díky. Nastala alespoň změna. Když jsem připojený přes meebo, kde mám přímo přidaný i facebook, tak už to nehlásí "Incorrect username or password" ale "SSL Connection Failed". Až budu doma, tak to otestuju v Mirandě.
spike411 #5
Teď už by to mělo být OK, HanzZ dnes nasadil novou verzi transportu.
shtepan #6
Přesně tak, zrovna jsem to rozjel. Ale ještě by to fakt chtělo, aby se kontakty pojmenovaly rovnou sami - ta informace se mi do Mirandy přenesla - v parametru FullName (je to vidět v Database Editor++). Jinak ale dobrá práce!
spike411 #7
V tom případě je problém v Mirandě, když s tou informací neumí zacházet. Transport dělá, co může. Ať implementují podporu Roster Item Exchange, pak to bude fungovat. Pošli vývojářům třeba tento odkaz.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 1.6.4, © 2003-7 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-07, 18:47:43 (UTC +02:00)