Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Jabber developers Jabber CZ & SK - vývoj software pro Jabber obecně
MSN + Yahoo transport
[REQ] Moznost pouzivania Yahoo kontatkov cez MSN transport
impact #1
Member since Feb 2008 · 3 posts
Group memberships: Členové
Show profile · Link to this post
Subject: MSN + Yahoo transport
Ahoj,

chcel by som sa spytat, ci by bol problem implementovat do existujuceho MSN transportu podporu pre Yahoo konta. U nas v skole, kazdy pouziva inu sluzbu(Skype, Yahoo, MSN, ICQ), preto radsej pouzivam Jabbim transporty a vsetko mam pod "jednym" kontom.

Mam zaregistrovany MSN transport, ktory funguje vyborne. Zaregistroval som si aj Yahoo transport, problem je vsak v tom, ze mam konto na hotmail.com. V tomto MSN konte mam kontakty aj na ludi z Yahoo. Oficialny MSN client podporuje Yahoo konta, avsak opacne to nefunguje.

V mojom pripade mam v rostery MSN transportu len konta z MSN (logicky :)). Ked som si zaregistroval Yahoo klienta, svoj Hotmail ucet nemozem pouzit. Nedokazem sa teda spojit s ludmi na Yahoo.

Ak implementovanie podpory Yahoo do MSN transportu nie je problem, poprosil by som vyvojarov o kusok z ich vzacneho casu. Ak je to komplikovane, zalozim si konto na Yahoo a kontakty si znova pridam.

P.S.: Ludom sa neda vysvetlit, ze Jabber je momentalne najlepsi protokol na komunikaciu  :nuts:

Dakujem a prajem pekny den :)
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 1.6.4, © 2003-7 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-07, 18:34:49 (UTC +02:00)