Subject: MSN + Yahoo transport
Ahoj,
chcel by som sa spytat, ci by bol problem implementovat do existujuceho MSN transportu podporu pre Yahoo konta. U nas v skole, kazdy pouziva inu sluzbu(Skype, Yahoo, MSN, ICQ), preto radsej pouzivam Jabbim transporty a vsetko mam pod "jednym" kontom.
Mam zaregistrovany MSN transport, ktory funguje vyborne. Zaregistroval som si aj Yahoo transport, problem je vsak v tom, ze mam konto na hotmail.com. V tomto MSN konte mam kontakty aj na ludi z Yahoo. Oficialny MSN client podporuje Yahoo konta, avsak opacne to nefunguje.
V mojom pripade mam v rostery MSN transportu len konta z MSN (logicky
). Ked som si zaregistroval Yahoo klienta, svoj Hotmail ucet nemozem pouzit. Nedokazem sa teda spojit s ludmi na Yahoo.
Ak implementovanie podpory Yahoo do MSN transportu nie je problem, poprosil by som vyvojarov o kusok z ich vzacneho casu. Ak je to komplikovane, zalozim si konto na Yahoo a kontakty si znova pridam.
P.S.: Ludom sa neda vysvetlit, ze Jabber je momentalne najlepsi protokol na komunikaciu
Dakujem a prajem pekny den
chcel by som sa spytat, ci by bol problem implementovat do existujuceho MSN transportu podporu pre Yahoo konta. U nas v skole, kazdy pouziva inu sluzbu(Skype, Yahoo, MSN, ICQ), preto radsej pouzivam Jabbim transporty a vsetko mam pod "jednym" kontom.
Mam zaregistrovany MSN transport, ktory funguje vyborne. Zaregistroval som si aj Yahoo transport, problem je vsak v tom, ze mam konto na hotmail.com. V tomto MSN konte mam kontakty aj na ludi z Yahoo. Oficialny MSN client podporuje Yahoo konta, avsak opacne to nefunguje.
V mojom pripade mam v rostery MSN transportu len konta z MSN (logicky
). Ked som si zaregistroval Yahoo klienta, svoj Hotmail ucet nemozem pouzit. Nedokazem sa teda spojit s ludmi na Yahoo.Ak implementovanie podpory Yahoo do MSN transportu nie je problem, poprosil by som vyvojarov o kusok z ich vzacneho casu. Ak je to komplikovane, zalozim si konto na Yahoo a kontakty si znova pridam.
P.S.: Ludom sa neda vysvetlit, ze Jabber je momentalne najlepsi protokol na komunikaciu

Dakujem a prajem pekny den

impact
Show profile
Link to this post